Itt áll most:

KREATíV HR

A „Kreatív HR megoldások” szellemében munkáink során hatékonyan ötvözzük a HR szakma módszertanait, másrészről pedig a mai világ kihívásainak megfelelő innovatív HR megoldások alkalmazásával érjük el ügyfeleink üzleti sikereit, oldjuk meg személyes problémáikat.

Kreatív HR megoldások az innováció jegyében:

  • Body and Mind
  • Innovatív konfliktuskezelés
  • Company shaker
  • Cégébresztő

Küldetésünknek tartjuk, hogy a tradicionális HR alapokat megtartva innovatív megoldásokkal segítsük ügyfeleinket. Újszerű és hatékony HR megoldásaink ügyfeleink valós igényeit szolgálják ki.

Érdeklődés: Dankó Tímea Csilla, timea.danko@hucap.hu, +36 20 220 6211.

  

Body & Mind – Innovatív fejlesztő program 

 

Cloudbase tréning

 

Innovatív fejlesztő program a HuCapnél!

 


Body & Mind - Hatékony technikák – Élmények – Csapatépítés


 
Holmes Place Gozsdu Club

A Holmes Place Gozsdu Egészségklub Magyarország első zártkörű tagságú klubja, a Gozsdu udvar luxus környezetében található. A Holmes Place prémium kategóriás egészségklub, mely egészség-, fitness- és wellness szolgáltatások széles skáláját kínálja egy kiegyensúlyozottabb életért.    www.holmesplace.com

 

Cégébresztő
Vállalati hatékonyság növelő program

Minden vállalat fejlődésében vannak szakaszok: sikeresebbek, dinamikusabbak és olyanok, melyek aggodalmat kelthetnek a tulajdonosokban, vezetőkben. És vannak olyanok, amelyekre ez a kifejezés illik: vihar előtti csend. Ha jól megy a cégnek, a jó és előrelátó vezető már ekkor készül a következő időszakra. Ha gond van, nem kérdés, hogy lépni, változtatni kell.

Cégébresztő programunk olyan esetekre készült, amikor a külső szem, a szakértő kérdések segíthetnek eldönteni, mire is van szüksége a szervezetnek, a cégnek, vagy egy szervezeti egységnek.


Mitől ad többet a HuCap innovatív szervezetfejlesztési megoldása?

Hogy Ügyfeleink megfelelhessenek a mai piaci kihívásoknak, HR szakértői csapatunkat bővítettük tapasztalt és széles kapcsolatrendszerrel rendelkező marketing és értékesítő szakemberekkel. Ügyfeleinket a marketing kapcsán Mezriczky László (Ispiro), az értékesítés területén pedig Ábrahám Viktor (Upfront Média-Magyarországi Eurocloud) támogatja.

Így a mai piacon egyedülálló, komplex szervezetfejlesztési szolgáltatással tudunk Ügyfeleink üzleti növekedéséhez hozzájárulni.


{C}
Ugrás a lap tetejére