MÉDIA

NOV.
14

Personal Hungary - 2011.

Jegyezte: admin | 2011.11.14.

34.jpg
Tavaly kiállítóként, idén pedig látogatóként jártunk a Personal Hungary 2011. október végi rendezvényén. Mivel visszatérő látogatónak/kiállítónak számítunk, korábbi tapasztalatainkat és élményeinket akarva-akaratlanul is összevetettük az idén látottakkal.
A korábbi években még mindenki számára fontos volt a megjelenés és a „stand”-olás, mára azonban már csak egy-két HR szolgáltató tartotta életben a rendezvény eredeti koncepcióit.
Ugyan a magát emberierőforrás-menedzsment szakkiállításként hirdető Personal Hungary valóban a legkülönbözőbb témák jelenlétét, a fórumok és kiállítás kereteinek kitágítását ígérte már idei beharangozójában is. Így csak kicsit lepődhettünk meg azon, hogy a nem kimondottan HR szolgáltató fogászat vagy szállodákba is belebotlottunk felderítő köreinket róva. Ez tehát azt jelentheti, hogy a szervezők már nem igazán tartják fontosnak, hogy a HR szolgáltatóknak és az azokat igénybe vevő cégeknek szolgáltassanak. Nyilvánvaló és szinte tapintható volt a Personal Hungary identitásválsága, út- és célközönség kereső-akciója.

Mindezektől függetlenül, a teljes szellemi táplálék és felüdülés hiányosságait pótolandó, egy félig-meddig sikeres ebédszünettel megtoldva, bő másfél órát töltöttünk el a kiállításon. Az erőteljes menzajelleg után szerencsére az ételek terén sem maradtunk ajánlatok híján: a Rosinante főzőtanfolyama a rendezvény üde színfoltjának, körtés fahéjas erőlevesük pedig kellemes pikantériának számított. A színesen roskadozó könyvespolcok mellől sem távozhattunk üres kézzel: a szakmával kapcsolatos kiadványok nélkül legalábbis biztosan nem.
Nagy örömünkre szolgált, hogy találkoztunk egyik kedves Ügyfelünk, az ACE TELECOM plakátjaival. A kiállítás területén (a nagy nyári fesztiválok – Sziget, Balaton Sound, … - után itt is) ők szolgáltatták kiváló minőségben az internetet (www.acetelecom.hu).  
Az egyik előadóval, Mezriczky Lászlóval (az Ispiro vezetőjével) is alkalmunk nyílt egy rövid beszélgetésre. A látogatás végére egészen kellemetlenül elfáradtunk, hatalmas ásítozások közepette nyugtáztuk, hogy a tavalyi kiállítás egy fokkal izgalmasabb volt. Irodánkba visszatérve egy finom kávé mellett már bizakodva tekintettünk a szakmai kiállítás jövőjére.
tovább
CÍMKÉK: kiállításPersonal Hungary