MÉDIA

ÁPR.
25

A tavasz dolgozója

Jegyezte: admin | 2012.04.25.

57.jpg

'in-JOY HuCap' program: "A tavasz dolgozója"

 

Komolyan vesszük idén elindított belső programunkat, az 'in-JOY HuCap'-et, melyet elsősorban saját magunk szórakoztatására hoztunk létre.

 

Enyhén szólva is túlzás lenne azt állítani, hogy rengeteg szabadidő állna rendelkezésünkre... Az elmúlt hónapokban megbízásaink mellett gőzerővel készítjük elő Ügyfeleink pályázati anyagait (többségében TÁMOP-ok színes kavalkádját), melyek május elejétől adhatóak be. A napi 10-12 órás hajtás időnként még nálunk is stresszes tud lenni (HR ide vagy oda, mi is csak emberek vagyunk :) ), mely feszültséget jó esetben közös nagy nevetésekkel tudunk oldani (ha ez sem működik, akkor jön a "projekt megbeszélés", ahol a tréningeinken tanított módszerek medrében jutunk el a közös nevezőig. A dolog működik, meleg szívvel ajánlom mindenkinek, a kulcs csak annyi, hogy ha valaki eltérne a megtanult módszerektől, a többiek azonnal figyelmeztessék. Rendkívül idegesítő tud lenni, de pont ezért gyorsan megtanulja mindenki alkalmazni a hatékony projekt egyeztetés szabályait, így kulturált körülmények között tudunk eljutni a végeredményig).
 
Pár nappal ezelőtt az egyik ilyen jó hangulatú, estébe nyúló pályázati anyag készítése közben hirtelen megválasztottuk Ildikót a hónap dolgozójának. Közjegyző helyett az egyik kedves ügyfelünk hitelesítette a szavazatok eredményét (köszönjük Attila :) ). A hónap dolgozója címet az aktuális negyedév dolgozójára módosítottuk, így tovább élvezheti-gyűjtheti munkatársunk a címmel járó kellemes élményeket. A "falra való kifüggesztés"-től szeretnénk kreatívan elrugaszkodni és igazi élményeket adni.

De ne vegyük el Ildikótól tovább a dicsőséget. A díjat lelkiismeretes, rendszerszemléletű és gyakorlatias munkájával érdemelte ki, melyekkel mind a saját, mind pedig munkatársaink munkáját nagyban támogatta, megkönnyítette. A tavasz dolgozója címet tehát 2012-ben Ódorné Kovács Ildikó nyerte el a HuCap-nél, gratulálunk!
 
Nem is kívánhatnánk mást neki, minthogy:
 
Csak így tovább Ildikó!
tovább
CÍMKÉK: in-JOY HuCap